Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fakir vliegt weer na ruim vier maanden

13-01-2018, 14.15 uur

Na een onderhoudsbeurt van ruim vier maanden is De Vliegende Fakir terug in het Sprookjesbos van de Efteling. Vanaf vandaag kunnen Efteling-bezoekers weer zien hoe de fakir op zijn tapijt heen en weer vliegt tussen de torens van zijn paleis.

De renovatie van het sprookje uit 1958 begon op 4 september. Eigenlijk was het de bedoeling dat de fakir zich rond de kerstdagen alweer liet zien, maar door het winterse weer liepen de werkzaamheden enkele weken vertraging op.

De afgelopen maanden zijn de vele honderden gele en rode tulpen voor het paleis vervangen. Verder is het hele gebouw schoongemaakt en opnieuw geschilderd. Er kwam ook nieuwe dakbedekking.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be