Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Zeven nieuwe attracties in Brabants pretpark

12-01-2018, 11.02 uur | Reacties

Een Brabants familiepretpark ondergaat deze winter een grote renovatie. DippieDoe in Best opent komend voorjaar zeven nieuwe attracties, waaronder een achtbaan. Vanwege de verbouwing is het park tot en met vrijdag 9 maart gesloten.

"DippieDoe gaat een fase in van modernisering en vernieuwing", vertelt eigenaar Roland van Pelt aan het Eindhovens Dagblad. Hij investeert onder meer in een grote klimvulkaan, een draaimolen, een springkussen en een midgetgolfbaan. Belangrijkste nieuwkomer is de achtbaan. Op dit moment heeft DippieDoe één rollercoaster: de elf meter hoge Tyfoon uit 2011.

Ook op het gebied van horeca wil DippieDoe met de tijd meegaan. Het restaurant in het park krijgt een nieuw concept, met veel gezonde producten. Verder wordt het buitenterras flink uitgebreid.

Eigenlijk zou de verbouwing 1 miljoen euro gaan kosten, maar volgens Van Pelt wordt dat bedrag zeker overschreden. Het is nog niet duidelijk of de entreeprijs gaat stijgen.

Meer Attractiepark DippieDoe
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be