Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Rechter geeft Duinrell gelijk in conflict met gemeente

11-01-2018, 20.29 uur

Duinrell kan opgelucht ademhalen. Het Wassenaarse attractiepark, dat verwikkeld was in een hoogopgelopen conflict met de gemeente, heeft gelijk gekregen van de Raad van State.

Door nieuwe regels over cultureel erfgoed vreesde de Duinrell-directie dat historische gebouwen niet meer aangepast mochten worden. "Het gaat maar om een klein puntje van ons park, maar het kan grote gevolgen hebben als we willen veranderen", zei directeur Philip van Zuylen van Nijevelt eerder.

De hoogste bestuursrechter van ons land heeft Duinrell woensdag in het gelijk gesteld. Men hoeft niet meer te vrezen dat de gemeente het pretpark in de toekomst dwars gaat zitten als er oude bouwwerken aangepast moeten worden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be