Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft 25 procent korting op tickets

05-01-2018, 14.33 uur

De Efteling verkoopt entreebewijzen met 25 procent 'nieuwjaarskorting'. Wie in de officiële online ticketshop van het attractiepark de actiecode 'efteling2018' gebruikt, betaalt voor een kaartje geen 37,50 euro maar 28,13 euro.

De goedkopere toegangskaarten kunnen besteld worden tot en met 21 januari. Ze zijn geldig tot en met 31 maart, dus ook tijdens de voorjaarsvakantie in februari. De Winter Efteling duurt tot en met 31 januari. Bestelde tickets worden direct per e-mail verstuurd.

De komende maanden zijn wel enkele attracties gesloten, waaronder de Piraña en de Python. De Bob kampt met een langdurige storing. Naar verwachting gaat De Vliegende Hollander weer open op 1 februari.

Op 12 februari stijgt de reguliere entreeprijs van de Efteling met 50 eurocent naar 38 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be