Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Leegloop bij Belgisch attractiepark: negen leidinggevenden weg

13-01-2018, 14.38 uur | Reacties

Het Belgische pretpark Bellewaerde kampt met een leegloop. In twee jaar tijd is een groot aantal leidinggevenden opgestapt. Tussen december 2015 en december 2017 besloten maar liefst negen sleutelfiguren om het attractiepark te verlaten. Dat melden betrokkenen aan Looopings.

In die periode vertrokken achtereenvolgens de salesmanager, de operationeel manager, de technisch manager, de assistent-salesmanager, de volgende salesmanager, de teamleider elektriciteit, de teamleider dierenverzorging, de volgende operationeel manager en de marketingmanager.


ZIE OOK: Belgisch pretpark krijgt vergunning voor overdekt waterparadijs

Volgens een ingewijde heeft het opvallend hoge personeelsverloop te maken met de hoge werkdruk. Een woordvoerster van Bellewaerde ontkent dat. "We hebben uit intern onderzoek kunnen vaststellen dat iedereen zich hier tevreden tot zeer tevreden voelt", zegt ze.

Dat er veel managers zijn weggegaan, zou te maken hebben met de groei van Bellewaerde. "Grote investeringsprojecten hebben in diverse departementen voor wijzigingen gezorgd." De zegsvrouw omschrijft de veranderingen als "reorganisaties waarbij er een aantal herschikkingen plaatsvond en ook extra mensen werden aangeworven". Er zou sprake zijn van een "natuurlijk verloop".

ZIE OOK: Ruzie over Belgisch pretpark leidt tot moord

Reacties