Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bezoekers Toverland moeten elkaar kussen

22-12-2017, 19.57 uur

Met Kerstmis bloeit in Toverland de romantiek op. In het Limburgse attractiepark hangt tijdens de kerstvakantie één van de grootste maretakken van Europa. Volgens de traditie moeten twee geliefden elkaar kussen als ze samen onder zo'n 'mistletoe' staan.

De enorme maretak in Toverland is ruim een meter lang. "Kussen gegarandeerd!", zegt een woordvoerster. Vandaag hing de tak tussen de torens van themagebied Troy Area. "Wie richting de houten achtbaan Troy liep, moest eronderdoor."

De komende weken is het symbool van vrede en liefde te vinden bij de attractie Aqua Snake in het overdekte themadeel Land van Toos.

Tijdens de kerstvakantie - tot en met zondag 7 januari - zorgt Toverland voor extra winters entertainment. Het park is versierd met dennenbomen en lichtjes. Naast de overdekte gebieden Land van Toos en Magic Forest zijn ook de attracties in Troy Area geopend, mits de weersomstandigheden het toelaten.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be