Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

3FM-dj Domien Verschuuren aan het werk in de Efteling

29-12-2017, 11.01 uur

3FM-dj Domien Verschuuren (29) heeft onlangs een middagje in de Efteling gewerkt. De geboren Tilburger was in zijn jeugd werkzaam in het attractiepark als vakantiekracht. Speciaal voor een YouTube-serie over Efteling-fans speelde hij nog één keer de rol van Efteling-medewerker.

Verschuuren staat bekend als een enorme liefhebber van het Brabantse sprookjespark. Toen hij vroeger 'radiootje speelde', gebruikte hij al een cd met instrumentale Efteling-deuntjes als achtergrondmuziek.

In de aflevering is te zien hoe de dj na twaalf jaar terugkeert naar zijn oude stek: horecapunt de Kleyne Klaroen in het Sprookjesbos. Zijn oude Efteling-naambadge heeft hij nog. Ook mag hij een kijkje achter de schermen nemen bij het opknappen van een nostalgische draaimolen.

Verschuuren presenteert sinds het vertrek van Giel Beelen in november 2016 de ochtendshow op 3FM. In 2014 en 2015 was hij verantwoordelijk voor de voice-over van 'The Making-of: Baron 1898' op het YouTube-kanaal van de Efteling.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be