Efteling

3FM-dj Domien Verschuuren aan het werk in de Efteling

29-12-2017, 11:01 uur | Reacties

3FM-dj Domien Verschuuren (29) heeft onlangs een middagje in de Efteling gewerkt. De geboren Tilburger was in zijn jeugd werkzaam in het attractiepark als vakantiekracht. Speciaal voor een YouTube-serie over Efteling-fans kroop hij nog één keer in de rol van Efteling-medewerker.

Verschuuren staat bekend als een enorme liefhebber van het Brabantse sprookjespark. Toen hij vroeger 'radiootje speelde', gebruikte hij al een cd met instrumentale Efteling-deuntjes als achtergrondmuziek.


ZIE OOK: Nieuwe YouTube-serie volgt superfans Efteling

In de aflevering is te zien hoe de dj na twaalf jaar terugkeert naar zijn oude stek: horecapunt de Kleyne Klaroen in het Sprookjesbos. Zijn oude Efteling-naambadge heeft hij nog. Ook mag hij een kijkje achter de schermen nemen bij het opknappen van een nostalgische draaimolen.

Verschuuren presenteert sinds het vertrek van Giel Beelen in november 2016 de ochtendshow op 3FM. In 2014 en 2015 was hij verantwoordelijk voor de voice-over van 'The Making-of: Baron 1898' op het YouTube-kanaal van de Efteling.ZIE OOK: Efteling onthult eerste tekening nieuwe achtbaan, attractie krijgt duister achtergrondverhaal

Reacties