Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisbezoekers anderhalf uur vast in attractie

22-12-2017, 23.24 uur

Bezoekers van een Spaanse kermis hebben afgelopen week anderhalf uur vastgezeten in een attractie. Tijdens een ritje in de booster Giant Maxx trad er plotseling een storing op. De zeven passagiers bevonden zich toen op tientallen meters hoogte.

Het incident vond zondagavond plaats op de winterkermis van Valencia. Toegesnelde politieagenten schakelden de brandweer in. Dat bleek uiteindelijk niet nodig: na negentig minuten sleutelen kregen monteurs het voor elkaar om de vastgelopen gondel te laten zakken.

Er vielen geen gewonden, maar twee inzittenden verklaarden later tegenover de politie dat ze in shock verkeerden. Ze hebben een officiƫle klacht ingediend tegen de eigenaar van de attractie.

De winterkermis in Valencia duurt van 25 november tot en met 22 januari.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be