Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen laat mascottes Randy en Rosie 'echt' praten

09-04-2018, 20.36 uur

Randy en Rosie, de mascottes van Attractiepark Slagharen, kunnen sinds dit seizoen 'echt' praten. Dankzij moderne technieken is het mogelijk om de twee wasberen te laten communiceren met bezoekers in het park. Op die manier kunnen ze tegenwoordig een praatje maken, vragen stellen én beantwoorden.

Slagharen ging in zee met entertainmentbedrijf Aniba Productions uit Almere. De firma verzorgt dit jaar ook de shows in het park, waaronder de nieuwe Randy & Rosie Show. De wasberen kregen voor de gelegenheid ook nieuwe stemmen.

"Randy en Rosie zijn al jaren trouwe inwoners van Slagharen, maar dit jaar hebben we ze ook verstaanbaar gemaakt", vertelt creatief directeur Jeffrey Erens van Aniba aan Looopings. "Zowel in de shows als tijdens meet-and-greets."

Daarbij luisteren de mascottes goed naar wat bezoekers zeggen. "Het is ontzettend gaaf om de reacties van gasten te zien, bijvoorbeeld als de wasberen hen tijdens het dineren eet smakelijk wensen", aldus Erens. "De allerkleinsten reageren het leukst. Het voelt realistisch aan, zeker omdat de stemmen uit Randy en Rosie zelf komen en niet uit een versterker."Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be