Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen laat mascottes Randy en Rosie 'echt' praten

09-04-2018, 20.36 uur | Reacties

Randy en Rosie, de mascottes van Attractiepark Slagharen, kunnen sinds dit seizoen 'echt' praten. Dankzij moderne technieken is het mogelijk om de twee wasberen te laten communiceren met bezoekers in het park. Op die manier kunnen ze tegenwoordig een praatje maken, vragen stellen én beantwoorden.

Slagharen ging in zee met entertainmentbedrijf Aniba Productions uit Almere. De firma verzorgt dit jaar ook de shows in het park, waaronder de nieuwe Randy & Rosie Show. De wasberen kregen voor de gelegenheid ook nieuwe stemmen.


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen neemt gloednieuwe entree in gebruik

"Randy en Rosie zijn al jaren trouwe inwoners van Slagharen, maar dit jaar hebben we ze ook verstaanbaar gemaakt", vertelt creatief directeur Jeffrey Erens van Aniba aan Looopings. "Zowel in de shows als tijdens meet-and-greets."

Daarbij luisteren de mascottes goed naar wat bezoekers zeggen. "Het is ontzettend gaaf om de reacties van gasten te zien, bijvoorbeeld als de wasberen hen tijdens het dineren eet smakelijk wensen", aldus Erens. "De allerkleinsten reageren het leukst. Het voelt realistisch aan, zeker omdat de stemmen uit Randy en Rosie zelf komen en niet uit een versterker."ZIE OOK: Slagharen: 'Donald Trump, blijf van onze pony's af!'

Reacties