Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft voorproefje op muziek van nieuw themagebied

13-12-2017, 12.18 uur

Toverland laat alvast een stukje muziek horen van het nieuwe themagebied Avalon. Het Limburgse attractiepark opent volgend jaar een groot themadeel met een wing coaster en een waterattractie. Voor de muziek wordt de Duitse firma IMAscore ingeschakeld.

Vandaag kwam een mysterieuze dertig seconden durende demo naar buiten. IMAscore was eerder verantwoordelijk voor de soundtracks van themadelen Magische Vallei en Magic Forest. Binnenkort wordt ook het gebied rond houten achtbaan Troy voorzien van nieuwe muziek.

"We werken al jaren naar volle tevredenheid met de mensen van IMAscore samen, dus we zijn erg blij dat we voor Avalon weer een beroep op hen kunnen doen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Ze zijn erin geslaagd om Avalon een heel eigen geluid mee te geven."



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be