Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling viert Sinterklaas: alle tweets op rijm

05-12-2017, 17.16 uur

De webcare-afdeling van de Efteling heeft een feestelijke dag. Ter gelegenheid van Sinterklaas worden alle tweets vandaag in rijmvorm geschreven. Wie via Twitter een berichtje stuurt aan @Efteling, krijgt een minigedichtje terug.

"We blijven altijd onvoorspelbaar, maar zetten de koffie zeker voor je klaar!", stuurde men naar een vrouw die aankondigde dat ze binnenkort langskomt. Een bezoeker die vroeg waar hij Flammkuchen kan kopen, kreeg als antwoord: "Glad IJs blijft vandaag helaas gesloten, maar hopelijk heb je aan het eind van de dag tóch genoten!"

Een tweet over het oud-en-nieuwfeest in het pretpark luidde als volgt: "Je kan een ticket op onze website kopen, dan kan je tijdens oud en nieuw zo door onze poorten lopen." Een teleurgestelde man die klaagde over gesloten attracties, ontving de volgende reactie: "We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer attracties door weersomstandigheden sluiten, kun je jouw bericht ook nog even in een privébericht uiten?"

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be