Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Top 2000-stembus strijkt neer in Toverland

04-12-2017, 15.46 uur

Een opvallende verschijning in Toverland. Het Limburgse attractiepark verwelkomde vandaag de grote Top 2000-bus van NPO Radio 2. Die rijdt deze week kriskras door Nederland ter promotie van de populaire megahitlijst.

Radio 2-dj's Paul Rabbering en Frank van 't Hof probeerden bezoekers te motiveren om te gaan stemmen voor de 'lijst der lijsten'. Dat kan tot en met 8 december. De Top 2000 wordt uitgezonden van 25 tot en met 31 december.

Om te zorgen dat medewerkers van Toverland ook hun stem konden uitbrengen, namen de twee dj's tijdelijk hun werk over. Zo bestuurden ze de lanceerachtbaan Booster Bike. Verder interviewden ze een personeelslid tijdens een ritje.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be