Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen breekt attractie af voor opknapbeurt

03-12-2017, 23.58 uurBeeld: @attractie_freak, @quirijnvd

Attractiepark Slagharen heeft een attractie afgebroken. De twintig meter hoge uitkijktoren Sky Tower ondergaat de komende maanden een grondige renovatie. Dat bevestigt directeur Wouter Dekkers aan Looopings.

"We hebben de toren uit elkaar gehaald voor een volledige revisie", legt de directeur uit. "Daar moesten we nu al mee beginnen om op tijd klaar te zijn voor de seizoensstart van 2018." Op de website van Slagharen worden bezoekers gewaarschuwd dat de Sky Tower tot nader order is gesloten vanwege technisch onderhoud.

De uitkijktoren staat sinds 1999 in Slagharen, al is een deel van de constructie al bijna vijftig jaar oud. Voor de bouw werden onderdelen van een Duitse kermisattractie uit 1968 gebruikt.

Tot en met 7 januari is het Overijsselse pretpark geopend in de weekenden en in de kerstvakantie. Het zomerseizoen van 2018 begint op 16 maart. Als het goed is, draait de Sky Tower dan weer.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be