Efteling

'Vrouw gewond door openstaande deur in de Efteling'

03-12-2017, 22:24 uur | Reacties

In de Efteling is een vrouw gewond geraakt toen ze tegen een openstaande deur aan liep. Dat staat in een bericht op consumentensite Klacht.nl. Het slachtoffer zou in een vakantiehuisje van Efteling-bungalowpark Bosrijk tegen de scherpe deur van een afwasmachine zijn gelopen.

Het incident vond plaats in huisje 318, schrijft Hetty Middelkoop. "Mijn moeder heeft daarbij een enorme winkelhaak in haar been opgelopen. Het gevolg is vijftien hechtingen, een antibioticakuur en verplichte rust."


ZIE OOK: Efteling past website aan na klachten over gesloten achtbanen

Middelkoop wil andere bezoekers waarschuwen voor de 'gevaarlijke' vaatwasser. "Ik hoop dat anderen dit leed bespaard blijft en dat er even gekeken kan worden naar de scherpe punt van de deur. Ik kan me voorstellen dat deze in alle huisjes gelijk is."

De vrouw suggereert dat ze nog niets gehoord heeft van het attractiepark. "Een beterschapswens, een kleine compensatie of even contact opnemen met mijn moeder lijkt mij wel op zijn plaats." In een reactie laat de Efteling weten dat de klacht inmiddels "netjes afgehandeld" is via Facebook Messenger.

De Efteling reageert uit principe niet op klachten die zijn achterlaten op externe sites als Klacht.nl. Bezoekers die iets te klagen hebben, kunnen beter direct contact opnemen met het park.

ZIE OOK: 'Rokjes in Attractiepark Slagharen zijn veel te kort'

Reacties