Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Met dit telefoonnummer ben je extra snel aan de beurt bij Disneyland Paris

02-12-2017, 16.12 uur

Disneyland Paris heeft een speciaal telefoonnummer geïntroduceerd waarmee bellers sneller aan de beurt zijn. Normaal gesproken is de Nederlandstalige klantenservice van het Disney-resort bereikbaar via 0900-34763965. Het komt regelmatig voor dat mensen even geduld moeten hebben voor ze worden geholpen.

Speciaal voor "trouwe fans" is er onlangs een ander telefoonnummer in het leven geroepen. "Vanaf nu krijg je een telefoonnummer waar je extra snel aan de beurt bent", staat in een nieuwsbrief. "Neem snel contact op voor tips over je verblijf!" Het 'geheime' voorrangsnummer is 0900-401100.

Bellen naar Disneyland Paris kost 1 euro per gesprek. Het callcenter is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur. Op zaterdagen zitten telefonisten klaar tussen 09.00 en 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.30 uur.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be