Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Vechtpartij met kokend hete chocolademelk in Disneyland Paris'

26-11-2017, 22.38 uurBeeld: @ED92live

In Disneyland Paris heeft een bizarre vechtpartij plaatsgevonden. Boze bezoekers gooiden kokend hete chocolademelk naar elkaar, schrijft een moeder op Twitter. Het incident vond afgelopen donderdag plaats.

"Ik ben zo kwaad en overstuur door de manier waarop Disneyland een vechtpartij heeft afgehandeld", meldt Hannah Shadbolt. "Mijn partner en 3-jarige kind zaten onder de hete chocolademelk die werd gegooid tijdens een gevecht. Mijn dochter was doodsbang. Het personeel deed niets en we hebben geen excuses gekregen."

Shadbolt kreeg van een medewerker te horen dat de beveiliging gebeld zou worden. "Maar die kwam niet opdagen. De daders hoefden niet eens te vertrekken, walgelijk! Ze bleven maar schelden en schreeuwen in het bijzijn van kinderen."

Op Twitter biedt Disneyland Paris alsnog excuses aan. "Het spijt ons om dit te lezen", luidt de reactie. "Aarzel niet om onze gastenservice in het Disneyland Park op de hoogte te stellen. We wensen je een magische dag."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be