Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Virtueel door de Efteling lopen dankzij nieuwe beelden Google Street View

23-11-2017, 21.07 uur

Google Street View in de Efteling is vernieuwd. Dankzij nieuwe beelden is het mogelijk een virtueel rondje door het attractiepark te lopen.

De Efteling werd in 2009 voor het eerst in kaart gebracht door de bekende mobilemappingdienst. Veel beelden waren inmiddels verouderd. Bovendien ontbrak een deel van het park.

Sinds kort wordt er gebruikgemaakt van actueel materiaal, opgenomen op een zonnige dag in juli 2017. Nu zijn ook attracties als Aquanura, Symbolica en Baron 1898 te zien. De vakantieparken Loonsche Land en Bosrijk komen nog niet in Street View voor.

Google Street View biedt de mogelijk om 360 graden-panoramafoto's te bekijken op straatniveau. Gezichten van personen worden automatisch onherkenbaar gemaakt. Verschillende Efteling-bewoners, waaronder Roodkapje en Holle Bolle Gijs, ondergingen dezelfde behandeling.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be