Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bob in de Efteling al ruim een week gesloten

21-11-2017, 14.11 uurBeeld: Cindy Vervuren

Bezoekers van de Efteling kunnen al ruim een week niet in de Bob. De populaire attractie is sinds dinsdag 14 november gesloten vanwege een langdurige storing.

Sinds afgelopen zomer blijft de Bob dicht als het regent of als het geregend heeft, om botsingen te voorkomen. Ook de afgelopen week regende het vaak. Tot overmaat van ramp kampt de attractie met een technisch defect, dat het pretpark nog niet heeft kunnen oplossen.

Wanneer de achtbaan weer kan gaan draaien, is niet duidelijk. De weersverwachtingen voor de komende dagen zien er bovendien niet al te rooskleurig uit.

De Bob ontpopt zich langzaam maar zeker tot een zorgenkindje voor de Efteling. Achter de schermen wordt nagedacht over de toekomst van de 32 jaar oude attractie. "We bekijken op dit moment alle mogelijke scenario's", zei een voorlichtster in september.

Momenteel zijn ook de achtbanen Python en Vogel Rok gesloten, vanwege onderhoud.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be