Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vliegende Hollander in de Efteling twee maanden gesloten

01-12-2017, 12.00 uur

De Vliegende Hollander in de Efteling blijft de komende twee maanden dicht. Vandaag begint de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij de attractie. Die duurt dit keer wel korter dan gewoonlijk.

Normaal gesproken is De Vliegende Hollander al vanaf half november buiten gebruik. Dit jaar was de waterachtbaan voor het eerst open tijdens de eerste weken van de Winter Efteling, die begon op 13 november.

Volgens de huidige planning kunnen bezoekers vanaf donderdag 1 februari 2018 weer een ritje maken in de attractie, mits de weersomstandigheden het toelaten. De Winter Efteling duurt tot en met 31 januari.

Vorige winter onderging De Vliegende Hollander nog een ingrijpende renovatie, waarbij grote delen van de baan in zijn geheel werden vervangen.

Vanaf maandag 8 januari is ook de Python gesloten. De beroemde rollercoaster wordt in minder dan drie maanden tijd grotendeels gesloopt en opnieuw opgebouwd. De Bob kampt momenteel met een grote storing.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be