Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-cosplay: superfan gaat verkleed als Pardoes

18-11-2017, 13.09 uur | Reacties

Een superfan van de Efteling is in de huid gekropen van mascotte Pardoes. Op Dutch Comic Con in Utrecht - een beurs voor liefhebbers van stripboeken, games, fantasy en sciencefiction - loopt vandaag een Pardoes-lookalike rond.

Dat is te zien op een foto die Looopings kreeg toegestuurd. Het kostuum komt overeen met de outfit van de bekende nar in het attractiepark, inclusief narrenkap, paarse cape, tovenaarshoed en buidel.

Tovernar Pardoes is de gastheer van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica, die afgelopen zomer openging.

Overigens mag het Pardoes-pak in het pretpark zelf niet gedragen worden door bezoekers. De Efteling laat sinds 2014 geen professionele cosplayers meer toe, om verwarring met entertainers te voorkomen.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be