Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-cosplay: superfan gaat verkleed als Pardoes

18-11-2017, 13.09 uur

Een superfan van de Efteling is in de huid gekropen van mascotte Pardoes. Op Dutch Comic Con in Utrecht - een beurs voor liefhebbers van stripboeken, games, fantasy en sciencefiction - loopt vandaag een Pardoes-lookalike rond.

Dat is te zien op een foto die Looopings kreeg toegestuurd. Het kostuum komt overeen met de outfit van de bekende nar in het attractiepark, inclusief narrenkap, paarse cape, tovenaarshoed en buidel.

Tovernar Pardoes is de gastheer van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica, die afgelopen zomer openging.

Overigens mag het Pardoes-pak in het pretpark zelf niet gedragen worden door bezoekers. De Efteling laat sinds 2014 geen professionele cosplayers meer toe, om verwarring met entertainers te voorkomen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be