Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Eindelijk: Star Tours in Disneyland Paris nu ook in het Engels

18-11-2017, 21.00 uur

Goed nieuws voor internationale bezoekers van Disneyland Paris. Vanaf dit weekend is vliegsimulator Star Tours: The Adventures Continue ook in het Engels beschikbaar. Medewerkers kunnen op verzoek een Engelstalige rit starten.

Bij de opening in maart was Star Tours nog volledig Franstalig, tot grote ergernis van veel Nederlandse gasten. Voor mensen die de Franse taal niet machtig zijn, bleef het verhaal achter de attractie volslagen onduidelijk. Sinds juni wordt er door robots in de wachtrij wel af en toe Engels gesproken.

Vanaf nu kunnen personeelsleden zelf kiezen of ze de Franse of Engelse versie van de simulator aanzetten. De ervaring leert dat medewerkers af en toe luisteren naar wensen van bezoekers. Hetzelfde principe wordt gehanteerd bij The Twilight Zone Tower of Terror in het naastgelegen Walt Disney Studios Park.

Star Tours is gisteren ook voorzien van nieuwe scènes gebaseerd op de Star Wars-film The Last Jedi, die in december uitkomt.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be