Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pakawi Park

Gesloten Belgische dierentuin maakt heropeningsdatum bekend

11-11-2017, 11.17 uur

De omstreden Belgische dierentuin die wekenlang gesloten was vanwege het overtreden van regels, gaat volgende week weer open. Gisteren werd bekend dat de Olmense Zoo toestemming krijgt van de Vlaamse minister van Dierenwelzijn om te heropenen. Toch moeten fans nog even geduld hebben.

"De komende week zal nog hard gewerkt worden om de opening voor te bereiden", laten de uitbaters weten op Facebook. Vanaf zaterdag 18 november kunnen bezoekers weer terecht in de Olmense Zoo. De entreeprijs bedraagt 15 euro per persoon.

Charel Verheyen, de directeur van het dierenpark, zet een stap opzij. Zijn kinderen Els en Wim nemen het management over. De afgelopen weken zijn er al een paar aanpassingen verricht.

"Wij willen iedereen danken voor het mooie resultaat dat we behaalden met het verkrijgen van deze nieuwe vergunning", schrijft het nieuwe management. "We zien dit als een belangrijk teken van vertrouwen in onze nieuwe aanpak."

Meer Pakawi Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be