Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland doneert 55 kilo snoep voor het goede doel

09-11-2017, 18.54 uur

Bobbejaanland heeft een gigantische lading snoep gedoneerd voor het goede doel. Het Vlaamse pretpark werd benaderd door de 11-jarige autistische jongen Jelle, die geld wil inzamelen voor jongeren met psychische problemen. Daarvoor verkoopt hij snoepzakjes aan familie, vrienden en buren.

"Wij zijn heel blij om hem te kunnen helpen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We doneerden ruim 55 kilo snoep om zijn zakjes mee te vullen." Het gaat om snoepgoed dat bestemd was voor de winkels in het attractiepark, maar niet verkocht werd voor het einde van het seizoen.

"We hebben allerlei soorten snoep meegegeven, van zuurtjes tot colaflesjes en zelfs nougat." Om de knul op weg te helpen, kochten de directieleden van Bobbejaanland alvast enkele meegebrachte zakjes snoep.

De opbrengst van Jelle is bedoeld voor de Rode Neuzen Dag, een nationale goededoelenactie van tv-zender VTM en radiostation Qmusic België. Het evenement vindt eind 2018 plaats.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be