Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: de allerlaatste rit in Europa-Park-achtbaan Eurosat

08-11-2017, 19.02 uur

De emoties zijn hoog opgelopen bij de allerlaatste rit in de achtbaan Eurosat in Europa-Park. Fans en directieleden stapten zondagavond voor de laatste keer in de overdekte rollercoaster. Dat is te zien in een videoreportage van het Duitse attractiepark.

Sommige fans konden hun tranen niet bedwingen. Ook directeur Thomas Mack was emotioneel. "Een beetje weemoed heb ik zeker, omdat we veel mooie herinneringen aan deze achtbaan hebben", zei hij. "Ik kijk natuurlijk uit naar Eurosat 2.0, maar ik moet zeggen dat ik nu toch wel een beetje treurig ben."

Inmiddels is de afbraak van Eurosat begonnen. Er komt een vergelijkbare achtbaan voor in de plaats. Die gaat open in de zomer van 2018. Het baanverloop wordt ongeveer gelijk, inclusief de iconische spiraallift van 25,5 meter hoog.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be