Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Meisje (9) boekt peperdure reis naar Disneyland Paris terwijl vader slaapt

08-11-2017, 11.49 uur

Een 9-jarig meisje uit Groot-Brittannië heeft haar vader de schrik van zijn leven bezorgd. Terwijl Ian Wilson lag te slapen, raadde zijn dochtertje Susan het wachtwoord van zijn telefoon. Vervolgens boekte ze stiekem een reis van 1005 pond - ruim 1140 euro - naar Disneyland Paris.

Dat meldt The Sun. Susan spendeerde 400 pond aan een vliegreis en een cadeaubon voor een hotel. Daarnaast kocht ze voor 391,84 pond aan toegangsbewijzen voor de Disney-parken. Ook bestelde ze vip-kaartjes voor de Eiffeltoren voor 214,08 pond.

"Ik denk niet dat Susan beseft wat ze heeft aangericht", vertelt haar 53-jarige vader. Dat het enorme bedrag was afgeschreven van zijn rekening, ontdekte de Engelsman pas drie dagen later. "Ze heeft haar excuses aangeboden. Ook gaf ze me 10 cent om het goed te maken."

In eerste instantie weigerden de betrokken firma's en de banken het geld terug te storten, omdat er geen sprake was van fraude. Na tussenkomst van The Sun betaalde PayPal alsnog het volledige bedrag terug. "Een gebaar van goede wil", aldus een woordvoerder.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be