Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: dit vinden Amerikaanse Disney-fans van Disneyland Paris

06-11-2017, 22.29 uur

Welk Disney-resort is beter, Disneyland Paris of het originele Disneyland in Californië? Twee Amerikaanse experts besloten beide bestemmingen met elkaar te vergelijken. In een ruim negen minuten durende video vertellen youtubers Harris Heller en Kenzie Nimmo over hun bevindingen.

De Disney-fans brachten al talloze keren een bezoek aan het originele Disneyland in Anaheim. Onlangs waren ze voor het eerst in Disneyland Paris. "Het park zelf is in Parijs beter", vindt Heller. Met name het kasteel van Doornroosje maakte veel indruk. "Vergeleken met het kasteel in Parijs ziet het kasteel in Anaheim eruit als een schuur."

Ook de rest van het park is een stuk ruimer opgezet. "Er is veel meer plek en het voelt een stuk groter", aldus Nimmo. Ze was blij met het aanbod op het gebied van eten en drinken. "Er zijn meer restaurants. Het eten is gezonder en beter."

Het Disney-koppel was blij verrast om attracties te zien die niet in het Amerikaanse Disneyland staan, zoals Toy Story Playland en Crush's Coaster. Achtbaan Hyperspace Mountain noemen de twee zelfs "ongelofelijk goed". Heller: "Het was fantastisch. Ik denk niet dat ik ooit nog in Space Mountain in Anaheim kan gaan."

Toch was niet alles in Disneyland Paris magisch. De youtubers klagen over onvriendelijk en incompetent personeel, extreem lange wachtrijen en rokende bezoekers. "Het park is prachtig, maar de totaalervaring haalt het niveau van Anaheim niet."



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be