Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling is klaar voor winterseizoen

12-11-2017, 14.35 uur | ReactiesBeeld: Cindy Vervuren

De Efteling is helemaal klaar voor het winterseizoen, dat morgen officieel begint. Het attractiepark staat tot begin februari in het teken van winterse sferen. De afgelopen weken hebben veel sprookjesfiguren hun warme kledij en kerstdecoraties uit de kast gehaald.

Enkele huisjes in het Sprookjesbos en op het Anton Pieckplein zijn voorzien van sneeuw. Het parcours van de Traptreintjes werd omgebouwd tot een langlaufbaan. Bij kampvuren en in het vernieuwde IJspaleis kunnen bezoekers winterse hapjes proeven, zoals Flammkuchen, schnitzels en stroopwafels.

Op het entertainmentprogramma staan onder meer een gospelkoor, steltlopers en verschillende bandjes. De gevel van Villa Volta wordt na zonsondergang gebruikt voor een projectieshow. Rond sluitingstijd is in entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen een acrobatenact te zien.

De Winter Efteling is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Wildwaterbaan Piraña blijft dicht. Op 1 december begint de jaarlijkse sluiting van waterachtbaan De Vliegende Hollander. De komende weken zijn ook Vogel Rok en de Python op sommige dagen gesloten vanwege onderhoud. Daarnaast kunnen bezoekers bij regen niet in de Bob.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be