Efteling

Foto's: Efteling is klaar voor winterseizoen

12-11-2017, 14:35 uur | ReactiesFoto: Cindy Vervuren

De Efteling is helemaal klaar voor het winterseizoen, dat morgen officieel begint. Het attractiepark staat tot begin februari in het teken van winterse sferen. De afgelopen weken hebben veel sprookjesfiguren hun warme kledij en kerstdecoraties uit de kast gehaald.

Enkele huisjes in het Sprookjesbos en op het Anton Pieckplein zijn voorzien van sneeuw. Het parcours van de Traptreintjes werd omgebouwd tot een langlaufbaan. Bij kampvuren en in het vernieuwde IJspaleis kunnen bezoekers winterse hapjes proeven, zoals Flammkuchen, schnitzels en stroopwafels.


ZIE OOK: Efteling serveert winterse lekkernijen: Flammkuchen, schnitzels en stroopwafels

Op het entertainmentprogramma staan onder meer een gospelkoor, steltlopers en verschillende bandjes. De gevel van Villa Volta wordt na zonsondergang gebruikt voor een projectieshow. Rond sluitingstijd is in entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen een acrobatenact te zien.

De Winter Efteling is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Wildwaterbaan Piraña blijft dicht. Op 1 december begint de jaarlijkse sluiting van waterachtbaan De Vliegende Hollander. De komende weken zijn ook Vogel Rok en de Python op sommige dagen gesloten vanwege onderhoud. Daarnaast kunnen bezoekers bij regen niet in de Bob.ZIE OOK: Efteling presenteert winterse acrobatenshow

Reacties