Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: mega-renovatie bij Vliegende Fakir in de Efteling

04-11-2017, 23.59 uurBeeld: @Eftelwesley

Efteling-bezoekers die op zoek zijn naar De Vliegende Fakir, komen dit najaar bedrogen uit. Het paleis van het bekende sprookjesfiguur is verdwenen achter een enorme steigerconstructie. Dat is te zien op nieuwe foto's.

Ruim twee maanden geleden startte de Efteling met een grootschalige onderhoudsbeurt. Het gebouw uit 1958 is inmiddels helemaal ingepakt. Witte zeilen zorgen ervoor dat bouwvakkers ook met slechte weersomstandigheden gewoon door kunnen werken.

De renovatie moet ervoor zorgen dat het iconische tafereel in het Sprookjesbos er straks weer zo goed als nieuw uitziet. Naast het paleis heeft men ook aandacht voor de bijna tweeduizend magische tulpen in de paleistuin. Volgens de huidige planning laat de fakir zich weer zien vanaf zaterdag 23 december.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be