Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

33 procent korting op vliegsimulator This is Holland in Amsterdam

04-11-2017, 19.09 uur

Goed nieuws voor iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe vliegsimulator This is Holland in Amsterdam. De toeristische attractie, die afgelopen maand officieel geopend werd, verkoopt entreebewijzen met 33 procent korting.

Normaal gesproken kost een toegangskaart voor volwassenen 16,50 euro. Ter gelegenheid van feestdag Sint-Maarten mogen bezoekers op zaterdag 11 november naar binnen voor 11 euro. De actie geldt tussen 11.00 en 14.00 uur. Bezoekers ontvangen ook een lekkernijtje.

Een bezoek aan This is Holland duurt ongeveer een uur. Het hoogtepunt is een negen minuten durende vlucht over 22 iconische plekken in Nederland, waaronder de Amsterdamse grachten, de haven van Rotterdam, Paleis Het Loo, de Oosterscheldekering en de Zaanse Schans. De attractie is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Meer This is Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be