Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Met deze truc kun je geld besparen bij Disneyland Paris

04-11-2017, 13.47 uur

Op vakantie naar Disneyland Paris? Een simpel trucje zorgt ervoor dat je kunt profiteren van de beste boekingsvoorwaarden, met de meeste voordelen. In sommige gevallen kunnen bezoekers daar een hoop mee besparen. En er zijn maar weinig toeristen van op de hoogte.

Normaal gesproken zijn Nederlanders een hoop geld kwijt als ze hun boeking bij Disneyland Paris onverhoopt willen annuleren. Zo bedragen de annuleringskosten bij een Disney-hotel tot een maand voor aankomst 15 procent van de totaalprijs.

Wie een boeking annuleert tussen dertig en acht dagen voor de reis zou beginnen, moet 25 procent van de reissom betalen. Tussen zeven en drie dagen voor aankomst betalen boekers zelfs 75 procent. En wie wacht met annuleren tot de laatste drie dagen, kan naar het volledige bedrag fluiten.

Toch is het niet nodig om zo veel te betalen bij een onverwachte annulering. De boekingsvoorwaarden voor de Spaanse markt zijn namelijk een stuk aantrekkelijker, zo ontdekte Looopings.

Spanjaarden kunnen elke reservering bij Disneyland Paris tot veertien dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Tussen tien en drie dagen voor aankomst zijn ze slechts 15 procent van het boekingsbedrag kwijt. Tussen twee en nul dagen van tevoren is dat een kwart. Alleen als Spaanse reizigers onaangekondigd niet op komen dagen, betalen ze 100 procent van de reissom.

Dankzij Europese regels kunnen ook Nederlanders profiteren van de voordelige Spaanse regels, door gebruik te maken van de Spaanse Disneyland-website. Ook de Nederlandse telefooncentrale van Disneyland Paris is wettelijk verplicht om op verzoek boekingen met de Spaanse voorwaarden aan te nemen.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be