Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Zo ligt het Eindhovense zwemparadijs de Tongelreep er nu bij

30-10-2017, 21.58 uur

Het is ruim een jaar geleden dat het bekende Eindhovense zwemparadijs de Tongelreep werd gesloten. Hoe liggen het verouderde golfslagblad en de waterglijbanen er vandaag de dag bij? Nieuwe foto's, die Looopings kreeg toegestuurd, brengen de droevige staat van het zwemcomplex in beeld.

De Tongelreep ging in september 2016 dicht omdat een noodzakelijke renovatie te duur bleek te zijn. Bovendien zag de gemeenteraad van Eindhoven het niet langer zitten om een tropisch zwemparadijs draaiende te houden van subsidie. De bezoekersaantallen gingen al jaren achteruit.

Wat er met het gesloten recreatiebad gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Voorlopig is de Tongelreep verlaten. In het oude golfslagbad staat nog een laagje water. Van vandalisme lijkt in ieder geval geen sprake te zijn.









Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be