Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Barça Experience

Voetbalclub FC Barcelona krijgt eigen pretpark

27-10-2017, 17.01 uur

Goed nieuws voor fans van FC Barcelona. Er zijn plannen voor de bouw van verschillende overdekte pretparken die in het teken staan van de bekende Spaanse voetbalclub. De eerste vestiging zou in 2020 af moeten zijn.

Dat melden Spaanse media. De nieuwe toeristische attracties krijgen een oppervlakte tussen drieduizend en tienduizend vierkante meter. Ze komen te liggen in populaire winkelgebieden of drukbezochte stadscentra. Precieze locaties zijn nog niet bekend.

Bezoekers worden straks ondergedompeld in de wereld van FC Barcelona met behulp van virtualreality-attracties, simulatoren en interactieve videoprojecties. Bovendien komen er speciale FC Barcelona-winkels en -cafés.

FC Barcelona heeft een overeenkomst gesloten met de Spaanse pretparkgroep Parques Reunidos, de eigenaar van attractieparken als Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Meer Barça Experience
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be