Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Video: kinderen springen uit bootje in de Efteling

26-10-2017, 22:54 uur | Reacties

Twee jonge Efteling-bezoekers zijn vanmiddag uit een bootje van de Gondoletta gesprongen. Dat vertelt een ooggetuige aan Looopings. De baldadige kinderen kwamen op een eiland in de vijver terecht. Een beveiliger betrapte het tweetal.

Zij gaf hen vervolgens de opdracht om door het water terug naar de kant te lopen. "Ze wilden terug klimmen, maar de bewaker schreeuwde duidelijk dat ze door het water moesten", zegt omstander Bart Wieling. De belhamels liepen daardoor allebei een kletsnatte broek op.

ZIE OOK: Video: kind valt uit wildwaterbaan Piraña in de Efteling

Een woordvoerster van de Efteling bevestigt het voorval. "Deze gasten hebben de parkregels tijdens een tochtje in de Gondoletta helaas op meerdere manieren niet nageleefd. Onze beveiliging sprak hen daarop aan." De baldadigheid zou niet voor onveilige situaties hebben gezorgd. "Gelukkig maar, want die regels zijn er natuurlijk niet voor niks."

In de Gondoletta maken Efteling-bezoekers een twintig minuten durende boottocht over de Siervijver. De attractie bleef vanmiddag gewoon in bedrijf. "Het was hilarisch om te volgen", aldus Wieling. "Er stond veel publiek bij."ZIE OOK: Boom valt op bootje Efteling-attractie Gondoletta: drie bezoekers gewond

Reacties
Bijdrage