Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: kinderen springen uit bootje in de Efteling

26-10-2017, 22.54 uur

Twee jonge Efteling-bezoekers zijn vanmiddag uit een bootje van de Gondoletta gesprongen. Dat vertelt een ooggetuige aan Looopings. De baldadige kinderen kwamen op een eiland in de vijver terecht. Een beveiliger betrapte het tweetal.

Zij gaf hen vervolgens de opdracht om door het water terug naar de kant te lopen. "Ze wilden terug klimmen, maar de bewaker schreeuwde duidelijk dat ze door het water moesten", zegt omstander Bart Wieling. De belhamels liepen daardoor allebei een kletsnatte broek op.

Een woordvoerster van de Efteling bevestigt het voorval. "Deze gasten hebben de parkregels tijdens een tochtje in de Gondoletta helaas op meerdere manieren niet nageleefd. Onze beveiliging sprak hen daarop aan." De baldadigheid zou niet voor onveilige situaties hebben gezorgd. "Gelukkig maar, want die regels zijn er natuurlijk niet voor niks."

In de Gondoletta maken Efteling-bezoekers een twintig minuten durende boottocht over de Siervijver. De attractie bleef vanmiddag gewoon in bedrijf. "Het was hilarisch om te volgen", aldus Wieling. "Er stond veel publiek bij."Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be