Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Video: halloweenshow Bobbejaanland nu zonder Disneyland-muziek

26-10-2017, 17.51 uur | ReactiesBeeld: BertBeats Music

Een omstreden Halloween-show in Bobbejaanland wordt nu opgevoerd zonder muziek uit Disneyland Paris. Voor de dansact Cabalgata de las Calaveras werd in eerste instantie de soundtrack van Disney Stars on Parade gebruikt. Dat kwam het Vlaamse pretpark op felle kritiek te staan.

Daarom werd de soundtrack onlangs aangepast. Op YouTube verscheen een video van de vernieuwde voorstelling. De muziek is nu minder herkenbaar. Wel bleven de danspasjes en songteksten nagenoeg gelijk.

Overigens verdween niet alle Disney-muziek uit de show. Zo is nog wel een nummer te horen uit de Disney-film The Hunchback of Notre Dame. "Content gebruiken van Disney is voor ons in principe geen probleem, omdat we zelf geen content creëren en een show willen maken die jong en oud inspireert", zei directeur Yves Peeters eerder.Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be