Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Video: halloweenshow Bobbejaanland nu zonder Disneyland-muziek

26-10-2017, 17.51 uurBeeld: BertBeats Music

Een omstreden Halloween-show in Bobbejaanland wordt nu opgevoerd zonder muziek uit Disneyland Paris. Voor de dansact Cabalgata de las Calaveras werd in eerste instantie de soundtrack van Disney Stars on Parade gebruikt. Dat kwam het Vlaamse pretpark op felle kritiek te staan.

Daarom werd de soundtrack onlangs aangepast. Op YouTube verscheen een video van de vernieuwde voorstelling. De muziek is nu minder herkenbaar. Wel bleven de danspasjes en songteksten nagenoeg gelijk.

Overigens verdween niet alle Disney-muziek uit de show. Zo is nog wel een nummer te horen uit de Disney-film The Hunchback of Notre Dame. "Content gebruiken van Disney is voor ons in principe geen probleem, omdat we zelf geen content creëren en een show willen maken die jong en oud inspireert", zei directeur Yves Peeters eerder.



Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be