Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Oud Valkeveen

Pretpark vreest voor extra belasting

22-10-2017, 15.14 uur

Het Noord-Hollandse pretpark Speelpark Oud Valkeveen maakt zich grote zorgen. De gemeente Naarden, waar het familiepark ligt, wil een zogeheten 'vermakelijkheidsretributie' introduceren. Het park zou jaarlijks ruim 100.000 euro extra moeten betalen.

Het management vreest dat de entreeprijs van 10,50 euro per persoon dan omhoog moet gaan. Oud Valkeveen laat het er niet bij zitten en komt in actie. Een Facebook-petitie heeft al bijna 1300 likes. "Is Speelpark Oud Valkeveen de melkkoe van de gemeente?", staat op de pagina.

Volgens de gemeente is de extra belasting bedoeld voor zaken als wegenonderhoud, het opruimen van zwerfafval, bewegwijzering en promotie. Het pretpark vindt juist dat de gemeente te weinig doet om te helpen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Speelpark Oud Valkeveen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be