Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Aandoenlijke foto: baby viert Halloween in Toverland

21-10-2017, 17.48 uur

Met het vieren van Halloween kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat moet een scare actor in Toverland gedacht hebben. De kersverse vader poseerde onlangs met zijn pasgeboren dochtertje tijdens een Halloween Night in het Limburgse attractiepark.

Dat zorgde voor een aandoenlijke foto. De acteur was onderdeel van de ijzige scare zone Frozen Fears. "Het was een heel bijzonder moment tussen vader en dochter", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Zo zie je maar weer dat Halloween in Toverland echt voor alle leeftijden is."

Volgende week vrijdag en zaterdag vinden de laatste Halloween Nights van het jaar plaats. Het pretpark is dan open tot 23.00 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be