Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: wat als alle Efteling-medewerkers dronken waren?

20-10-2017, 17.52 uur

De Efteling is bezig met het ontwikkelen van een eigen biertje, dat vanaf volgend jaar verkrijgbaar is. Reden voor 3FM-dj Rob Janssen om hardop te fantaseren over wat er zou gebeuren als medewerkers van het attractiepark iets te diep in het glaasje zouden kijken.

"Moet je voorstellen dat iedereen die daar in het park werkt even een paar van die pilsjes achterover tikt", zei Janssen vanmiddag in zijn radioprogramma Rob van de Radio. "Dat kan niet goed gaan." Vervolgens liet hij een zelfgemaakte clip horen van een 'stomdronken' medewerker die een rondleiding door het park geeft.

Het nieuwe biertje is speciaal bedoeld voor gasten van Efteling-vakantiepark Loonsche Land. Binnenkort wordt de naam van het brouwsel bekend.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be