Disneyland Paris

Disneyland Paris verhoogt de prijzen: 99 euro voor één dag toegang

26-10-2017, 11:11 uur | Reacties

De entreeprijzen van Disneyland Paris worden opnieuw verhoogd. Vanaf vrijdag 3 november kost een dagticket voor beide Disney-parken maar liefst 99 euro. Wie twee dagen toegang wil, is 150 euro in plaats van 147 euro kwijt.

Dat bevestigt een medewerker van de telefooncentrale aan Looopings. Een persvoorlichtster van Disney wil er zelf niets over zeggen. "Wij communiceren niet over de entreeprijzen", zegt ze.


ZIE OOK: Voor het eerst in anderhalf jaar: alle attracties Disneyland geopend

Eerder dit jaar gingen de prijzen ook al omhoog. Een toegangsbewijs voor zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park kostte begin 2017 nog 90 euro per dag. Afgelopen voorjaar steeg de prijs van zo'n 'Park Hopper Super Magic Plus' naar 94 euro. De prijs van een dagkaart voor één park klom van 75 euro naar 79 euro.

Ook de prijzen van kaarten voor twee, drie en vier dagen toegang gingen omhoog. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar krijgen een paar euro korting. Vanaf 12 jaar rekent Disneyland Paris het volwassenentarief.

Ondanks de prijsstijging is Disneyland Paris niet het duurste Disney-resort ter wereld. Een dagkaart voor Walt Disney World in Florida (vier parken) of Disneyland in Californië (twee parken) kost bijvoorbeeld 174 dollar, zo'n 147 euro.

ZIE OOK: Hoe duur is een maand wonen in Disneyland Paris?

Reacties