Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Apenheul

Apenheul raadt bezoekers aan om weg te blijven

15-10-2017, 15.34 uur

Een dagje naar Apenheul? Misschien is het beter om een bezoek nog even uit te stellen. Het bekende dierenpark in Apeldoorn waarschuwt op social media voor extreme drukte. Bezoekers wordt geadviseerd om op een later moment langs te komen.

"Vanwege het prachtige weer én het begin van de herfstvakantie wordt het vandaag heel druk in Apenheul", staat in een Facebook-bericht. "Ben je in de gelegenheid om op een andere dag naar Apenheul te komen, dan raden we je aan dat te doen."

Het is vandaag 21 graden in Apeldoorn. De herfstvakantie duurt nog tot en met zondag 22 oktober. Apenheul trekt jaarlijks ongeveer een half miljoen bezoekers.

Meer Apenheul
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be