Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt nieuwe cd uit

08-10-2017, 20.35 uur

De Efteling heeft een nieuwe cd uitgebracht. Sinds dit weekend is de muziek van Sprookjessprokkelaar de Musical verkrijgbaar in het pretpark. Voor 15 euro kunnen bezoekers de soundtrack mee naar huis nemen.

Op de cd staan twaalf nummers: Ouverture, Ik mis je zo, Vertel verhalen, Visite, De deur naar het verleden, De deur naar het heden, Als jij je hart volgt, De Sprookjessprokkelaar, Ga, De deur naar de toekomst, De vloek en De Sprookjesbibliotheek.

Allard Blom is verantwoordelijk voor de liedteksten. Voor de muzikale leiding werd Efteling-huiscomponist René Merkelbach ingeschakeld.

Sprookjessprokkelaar de Musical ging op 30 september in première. Vooralsnog is de voorstelling tot en met 4 maart 2018 te zien in het Efteling Theater. Kaarten kosten 21,95 euro (eerste rang) of 16,95 euro (tweede rang).

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be