Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Voor de echte halloweenfans: nachtje slapen op horrorcamping in Walibi

07-10-2017, 14.12 uur

Halloween-fans met stalen zenuwen krijgen de kans om een nachtje te blijven slapen op een horrorcamping in Walibi Holland. In samenwerking met VakantieVeilingen nodigt het pretpark verschillende waaghalzen uit voor een overnachting op de Halloween Fright Nights Creep Camping.

De tijdelijke camping, waar ook scare actors rondlopen, bevindt zich op het terrein van vakantiepark Walibi Village. De overnachting vindt plaats in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 oktober. 's Ochtends staat er een ontbijt klaar.

Tot en met 12 oktober kunnen geïnteresseerden via een actiepagina laten weten met wie zij hun "engste nacht ooit" willen doorbrengen. Winnaars ontvangen naast de overnachting ook vier tickets voor de Halloween Fright Nights. Meedoen kan tot en met 12 oktober.

Het populaire Halloween-evenement in Walibi vindt dit jaar plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond tussen 7 en 29 oktober en op donderdagavond 19 oktober. Er zijn zeven Halloween-attracties: The Villa, Psychoshock, Jefferson Manor, Haunted Holidays II, Campsite of Carnage, The Clinic en Below.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be