Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Website van Walibi's Halloween Fright Nights wéér kapot

05-10-2017, 12.40 uurBeeld: Jens Oomen

De officiële website van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland kampt wéér met technische problemen. In augustus werd de site al twee weken lang geteisterd door storingen en andere foutmeldingen. Nu is de ticketshop van het populaire evenement wederom onbereikbaar.

Op social media kwamen de afgelopen dagen al veel klachten voorbij van bezoekers die bestelde kaarten nooit hadden ontvangen. Ook gaf de site aan dat bepaalde kaarten al waren uitverkocht, terwijl ze eigenlijk nog volop beschikbaar waren.

Wie nu entreebewijzen probeert te bestellen, krijgt op dit moment de melding: "Op dit moment vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan onze website. Onze excuses voor het ongemak."

Het pretpark biedt excuses aan voor de zoveelste blunder. "We zijn nog steeds hard aan het zoeken naar een oplossing en kunnen helaas niets anders aanraden dan het op een later moment wederom opnieuw te proberen", luidt de reactie op Twitter.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland beginnen komend weekend, op zaterdag 7 oktober.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be