Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlife Park Mtahleb

Dieren overleden bij felle brand in dierentuin

05-10-2017, 15.02 uur

Bij een felle brand in een dierentuin op het eiland Malta zijn meerdere dieren om het leven gekomen. Het vuur brak dinsdagochtend vroeg uit in Wildlife Park Mtahleb, melden regionale media. Twee luipaarden, een emoe en een aantal apen overleefden de brand niet.

Het duurde drie uur voordat de brandweer het vuur onder controle had. Tijgers, leeuwen, beren, een poema en een paar apen konden op tijd in veiligheid gebracht worden.

Over de oorzaak van de brand is officieel nog niets bekend. Het vermoeden bestaat dat er een gasfles is ontploft in een keuken. De eigenaren van het dierenpark, die aanwezig waren op het terrein, kwamen met de schrik vrij. Ze verkeerden wel in toestand van shock.

Meer nieuws
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be