Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wunderland Kalkar

Nederlandse youtubers breken in bij Duits pretpark

04-10-2017, 17.13 uur

YouTube-kanaal StukTV heeft een Duits pretpark onlangs vereerd met een nachtelijk bezoekje. Na attractieparken in Nederland en België braken de youtubers 's nachts in bij Wunderland Kalkar, net over de Duitse grens. Dat is te zien in een nieuwe video.

Eigenlijk waren de videomakers van plan om in te breken bij Movie Park Germany, maar het drietal kreeg daar al snel de Duitse politie achter zich aan. Daarna reden de heren door naar Kalkar. "Wunderland Kalkar, het zegt ons echt geen ene fuck", geeft Giel de Winter toe.

Eenmaal binnen nemen de youtubers een kijkje bij een attractie in een enorme koeltoren. Ook lukt het hen om een vliegtuigmolen te laten draaien en om de verlichting van een zweefmolen aan te zetten.

"Dit is natuurlijk niet de bedoeling, die hekken staan er niet voor niets", vertelt een woordvoerder van Wunderland Kalkar aan Looopings. "Bovendien kan het 's nachts behoorlijk gevaarlijk zijn om zomaar over het terrein te lopen. We zijn ten slotte een oude kerncentrale."

Het pretpark wordt 's nachts bewaakt door een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. "Wij gaan hen er zeker op aanspreken. We willen weten hoe dit heeft kunnen gebeuren."

Afgelopen maand brak StukTV nog in bij Bobbejaanland in België. In Nederland kwamen tot nu toe de Efteling, Avonturenpark Hellendoorn, de Julianatoren, het Archeon, Blijdorp, het Dolfinarium, Toverland, Drievliet, Duinrell en Dinoland aan de beurt.Meer Wunderland Kalkar
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be