Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Socialmedia-kanalen Walibi Holland voortaan ook in het Duits

02-10-2017, 11.07 uurBeeld: Jens Oomen

Walibi Holland gaat Duitse bezoekers voortaan in hun eigen taal aanspreken op social media. De webcare-afdeling van het pretpark is uitgebreid met een Duitse tak. Daarvoor werd een gespecialiseerd bureau ingeschakeld.

Wie vanaf vandaag een vraag stelt in het Duits, krijgt vrijwel direct antwoord in dezelfde taal. Ook sommige marketinguitingen zullen de komende tijd niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Duits verschijnen.

"Op die manier proberen we Duitse toeristen zo goed mogelijk te helpen, zeker met het oog op de drukbezochte Halloween Fright Nights die er weer aankomen", laat een woordvoerder aan Looopings weten. "Steeds meer oosterburen weten ons Halloween-evenement te vinden."

Eerder lanceerde het attractiepark al een speciale reclamecampagne voor de Duitse markt, inclusief een Duitse slogan.

Tijdens de Fright Nights draait de webcare-afdeling van Walibi overuren. De socialmedia-kanalen zijn dan bereikbaar tussen 7 uur 's ochtends en 3 uur 's nachts.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be