Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Nieuw Halloween-spookhuis Walibi Belgium heet Bloc H

02-10-2017, 19.56 uur | Reacties

Gevaarlijke criminelen maken de dienst uit in het nieuwe Halloween-spookhuis van Walibi Belgium. Het Belgische pretpark presenteert dit jaar een haunted house met de naam Bloc H. Bezoekers maken een wandeling door een zwaarbeveiligde gevangenis vol met huiveringwekkende gevangenen.

Bloc H komt in plaats van het spookhuis Asylum, op de plek van de botsauto-attractie Tuf Tuf Club. Andere haunted houses zijn Mine Blast, Lumberjack, Villa 13 en Project InvaZion. De walkthrough-attractie Quarantine wordt nu ook tot de spookhuizen gerekend.

Verder komen er vijf scare zones: District H, Gaz Town, Quarantine Zone, Metamorphobia en Mini Monster Land. Het Haunted House of Madness, dat draaide om dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike, keert in 2017 niet terug.

Halloween in Walibi Belgium vindt plaats op dertien dagen tussen 14 oktober en 5 november. Op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober en 1, 3 en 4 november zijn er avondopenstellingen tot 22.00 uur. Tickets kosten tussen de 37,50 en 39 euro aan de kassa. Op internet zijn kaarten beschikbaar vanaf 31,50 euro.

Meer Walibi Belgium
Reacties