Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland krijgt restaurant met tafelbediening in 2018

26-09-2017, 11.47 uur

Het Limburgse attractiepark Toverland krijgt voor het eerst een restaurant met bediening aan tafel. Vanaf de zomer van 2018 kunnen bezoekers een hapje eten in het grote bedieningsrestaurant The Flaming Feather. Dat is zojuist bekendgemaakt op een persconferentie.

Volgens het verhaal is de herberg in de loop der jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor tovenaars. Wie het Hobbit-achtige gebouw binnenstapt, komt terecht in een sfeervolle ruimte met flikkerende kaarsen, een knapperend haardvuur en talloze magische objecten.

Aan de muur hangt de schedel van de zogeheten 'headless dragon'. Wie naar boven kijkt, ziet mysterieuze sterrenbeelden. Er wonen ook fantasiewezens. De naam van het restaurant is gebaseerd op het thema van de nieuwe wing coaster Fenix.

In de taveerne, gelegen in het nieuwe themagebied Avalon, staan diverse vleesgerechten en lunchplanken op het menu. Dranken worden geserveerd in pullen en karaffen. Binnen is er plaats voor 130 personen, buiten zijn er nog eens driehonderd zitplaatsen.

"The Flaming Feather is echt bedoeld voor bezoekers die de tijd willen nemen om lekker te tafelen", zegt een woordvoerster. Voor een snellere hap komt er een verkoopbalie met de naam Smouldering Roast, in dezelfde stijl als het restaurant.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be