Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Veel kritiek op Tina Festival in Duinrell: 'Eens en nooit meer'

25-09-2017, 13:36 uur | Reacties

Het jaarlijkse Tina Festival in Duinrell is voor veel kinderen en hun ouders uitgelopen op een deceptie. Het populaire meidenevenement vond afgelopen weekend plaats in het Wassenaarse attractiepark. Op social media wordt steen en been geklaagd over de helse drukte, gigantische wachtrijen en urenlange files.

"Mensen staan volledig vast in de file, niemand regelt het verkeer", schrijft Arne de Vos op Twitter. Hij stond naar eigen zeggen ruim een uur stil. "Slecht geregeld." Ene Susanne klaagt: "Belachelijk druk op Tina Festival, waardeloos! Andere jaren waren beter."

ZIE OOK: Heldendaad: politie brengt gestrande meisjes naar Duinrell

"Wat een slechte organisatie", reageert Esther van Popta. "Geen goodiebag, hele dag alleen maar in de rij gestaan. Ik wil graag mijn 60 euro terug." Bram Koster klaagt over een gebrek aan pendelbussen. Ruut-Jan Bakkenes: "Wat slecht bereikbaar!" Canuck Def: "Vervelend en teleurstellend."

Ook de kinderen van voormalig Jeugdjournaal-presentatrice Milouska Meulens baalden. "Een half jaar keken ze ernaar uit, al hun zakgeld spaarden ze op, dolgelukkig met de kaartjes, maar tjonge wat stelt het teleur", meldt Meulens op Twitter. "Ze hebben bijna alleen maar in de rij gestaan om vervolgens te horen dat de workshops en meet and greets uitverkocht zijn. Knullig was het. Kan niet anders zeggen. Eens en nooit meer."

Het Tina Festival in Duinrell werd georganiseerd door uitgever Sanoma. "Er zijn meer klachten binnengekomen en dit vinden we erg jammer", laat de organisatie weten. "Daarom wordt dit zeker meegenomen naar volgend jaar." Duinrell komt zelf niet met een inhoudelijke reactie.

ZIE OOK: Enorme verkeerschaos verwacht rond Duinrell tijdens Tina-dag

Reacties