Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Apps Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park zijn kapot

25-09-2017, 16.35 uur

Wie een bijgewerkte iPhone heeft, kan geen gebruik meer maken van de smartphone-apps van Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. De officiële apps van de pretparken werken niet meer op iPhones met het nieuwe besturingssysteem iOS 11.

Na het opstarten verschijnt alleen een logo. Vervolgens worden de apps automatisch weer afgesloten. Men is bezig met het zoeken naar een oplossing, laten woordvoerders van de drie parken aan Looopings weten.

"Er ligt een verzoek voor een update bij onze leverancier", zegt een voorlichtster van Slagharen. "Heb geduld, we zijn ermee bezig", reageert een zegsvrouw van Movie Park.

De broodnodige update komt behoorlijk laat. De parken hebben al sinds begin juni de tijd om de fout te verhelpen. Toen verscheen een bètaversie van iOS 11 voor app-ontwikkelaars.

Ook de app van Disneyland Paris was korte tijd defect toen het nieuwe systeem werd uitgebracht. Inmiddels werkt de app weer.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be