Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Mexicaans dodenfeest in Disneyland Paris

24-09-2017, 20.31 uur | Reacties

Het Mexicaanse dodenfeest Día de Muertos heeft een plek gekregen in Disneyland Paris. Een gedeelte van themadeel Frontierland is aangekleed in de stijl van de kleurrijke feestdag. De aankleding komt overeen met het thema van de nieuwe Pixar-animatiefilm Coco, die in november in première gaat.

In de buurt van restaurants Fuente del Oro - tegenover mijntrein Big Thunder Mountain - en Cowboy Cookout Barbecue - naast speeltuin Pocahontas Indian Village - staan sinds kort verschillende Mexicaanse sculpturen. Aan de gebouwen hangen Mexicaanse decoraties.

Coco gaat over de jongen Miguel, die ervan droomt om een succesvolle muzikant te worden. Hij belandt op mysterieuze wijze in het Dodenrijk, waar hij de oplichter Hector ontmoet.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be